TEHNOLOGII SI INSTALATII MODERNE DE TRATAMENT TERMIC

1027
  • Data desfasurarii: 12.11.2015
  •   Locul desfasurarii: Sibiu
  •  Responsabili: ASTR, Sectia Stiinta si Ingineria Materialelor
 

Academia de Stiinte Tehnice din Romania, Sectia Stiinta si Ingineria Materialelor, in parteneriat cu Asociatia de Tratamente Termice si Ingineria Suprafetelor din Romania (ATTIS) si cu Federatia Internationala de Tratamente Termice si Ingineria Suprafetelor- IFHTSE a organizat in perioada 12-13 noiembrie 2015, la Sibiu, seminarul intitulat „Tehnologii si Instalatii Moderne de Tratament Termic”.

La acest eveniment au participat specialisti din 40 de companii industriale din Romania, membri ai asociatiei de tratamente termice si un membru al federatiei internationale de tratamente termice.

Prezentarile sustinute aferente echipamentelor&tehnologiilor de tratament termic si termochimic si controlului de proces impreuna cu discutiile aferente acestora au fost extrem de interesante.

Specialistii din fabrici au participat activ la lucrarile seminarului, de asemenea, prin prezentarea unor situatii concrete intalnite in practica echipamentelor si tehnologiilor de tratament termic.

Cei prezenti au apreciat ca este necesar a se organiza mai multe intalniri de acest fel in care sa se faca un transfer de informatii de la Asociatia de profil si Academia de Stiinte Tehnice catre practica industriala.