SINGRO 2016

1337
  • Data desfasurarii: 08.09.2016
  •   Locul desfasurarii: Craiova
  •  Responsabili: AGIR si Universitatea din Craiova
 

Asociaţia Generală a Inginerilor din România vă invită să participaţi la Simpozionul Științific al Inginerilor Români de Pretutindeni  – SINGRO. Acesta este organizat de AGIR o dată la doi ani şi reprezintă un cadru profesional de colaborare între inginerii români de pretutindeni, în scopul identificării unor soluții pentru problemele cu care se confruntă  societatea contemporană.

SINGRO 2016 este organizat în colaborare cu Universitatea din Craiova – Facultatea de Inginerie Electrică, în contextul sărbătoririi a 65 de ani de învăţământ superior electrotehnic la Craiova şi va avea loc în perioada 8-9 septembrie, la Craiova.

Obiectivul Simpozionului SINGRO 2016: conturarea unor idei utile în conceperea unui oraș inteligent.

Sunt invitaţi să participe la Simpozion membrii AGIR, membrii ASTR, precum şi alte persoane, din toate domeniile de activitate.

Lucrările prezentate în cadrul simpozionului şi validate spre publicare de către Comitetul ştiinţific, vor fi cuprinse în Buletinul AGIR, publicaţie listată BDI, care va fi pus la dispoziţia participanţilor ulterior manifestării.

Opțional, pentru inginerii români din afara României, se va organiza o  sesiune  online.

Data limită de înscriere este 31 mai a.c., prin completarea on line a talonului din site-ul AGIR, pagina

http://www.agir.ro/stiri/singro-2016-simpozionul-stiintific-al-inginerilor-romani-de-pretutindeni_471.html, în care se găsesc şi detalii suplimentare.