Invitatie la o intalnire de suflet cu prof.dr.ing.Alexandru Fransua

1102
  • Data desfasurarii: 06.11.2017
  •   Locul desfasurarii: Sediul AGIR, Calea Victoriei nr 118, sector 1, Bucuresti
  •  Download document: Academia de Stiinţe Tehnice din România (ASTR), vă invită să participaţi luni 6 noiembrie 2017, ora 10 la Sediul AGIR din Calea Victoriei 118 – etaj 1, la o de întâlnire de suflet cu Membru de onoare al Academiei noastre, cu ocazia sărbătoririi celei de a 90-a Aniversări a zilei de naştere.  Vă rugăm să confirmaţi participarea la email: comisia6@icpe.ro sau tel: 021 346 72 18.                                                                  Mihai MIHĂIŢĂ
  •   Preşedinte ASTR,
  • Formator a numeroase generaţii de ingineri, deschizător de drumuri în dezvoltarea unor maşini electrice speciale şi a sistemelor de acţionare, Domnia sa va primi pentru contribuţiile aduse la dezvoltarea Electrotehnicii, Premiul OMNIA al ASTR. Domnul Prof.dr.ing. Alexandru Fransua Membru de onoare al Academiei noastre, cu ocazia sărbătoririi celei de a 90-a Aniversări a zilei de naştere.

Formator a numeroase generaţii de ingineri, deschizător de drumuri în dezvoltarea unor maşini electrice speciale şi a sistemelor de acţionare, Domnia sa va primi pentru contribuţiile aduse la dezvoltarea Electrotehnicii, Premiul OMNIA al ASTR.

  Vă rugăm să confirmaţi participarea la email: comisia6@icpe.ro sau tel: 021 346 72 18.

  Preşedinte ASTR,

    Mihai MIHĂIŢĂ