Invitatie la conferinta

590

Stimate Domnule Presedinte, prof.Valeriu Jinescu,

Sectia Electrotehnica Energetica din cadrul Academiei de Stiinte Tehnice din Romania organizeaza impreuna cu AGIR in data de miercuri 26 iulie orele 10 la AGIR, Calea Victoriei nr. 118, conferinta “Tendinte in cercetarea componenetelor electrotehnice  si  sistemelor electrice de distributie in SUA. Masini electrice pentru vehicule si avioane electrice: integrarea resurselor distribuite”, sustinuta de prof. Dan M Ionel, Ph D, FIEEE, University of Kentuky -sparklab.engr. uky.edu-  membru de onoare al Academiei de Stiinte Tehnice din Romania.

Personalitate stiintifica  cunoscuta in  lumea stiintifica a celor care lucreaza in domeniul masinilor electrice  -cu sute de citari a lucrarilor sale-  profesor dar si inginer, sef de conceptie  la cunoscutele firme americane VESTAS si  Regall Beloit  Corp,  experienta  sa castigata  din proiectele pe care le-a dezvoltat,  sunt garantii pentru utilitatea acestei reuniuni la care avem placerea de a Va invita.

Sectia Electrotehnica Energetica spera ca participarea D-voastra ca personalitate stiintifica cunoscuta in ingineria electrica, poate fi deosebit de utila prin schimburile valoroase de idei care se pot stabili.

Presedinte Sectia Electrotehnica Energetica ASTR, prof. Florin Teodor Tanasescu

Vicepresedinte, prof. Radu Munteanu

Secretar, prof.dr.ing. Nicolae Golovanov

  Dr. Dan Ionel