FOREN 2016

1152
 • Data desfasurarii: 12.06.2016
 •   Locul desfasurarii: Vox Maris Grand Resort, Costineşti
 •  Responsabili: CNR-CME, ASTR
 •  Download documente: Stimati colegi,Având în vedere importanţa şi prestigiul de care FOREN s-a bucurat pe plan internaţional, Consiliul Mondial al Energiei (CME) a ridicat statutul FOREN de la naţional la nivelul de eveniment regional CME pentru Europa Centrală şi de Estîncepând cu FOREN 2012. Astfel, FOREN constituie în continuare cel mai important eveniment din programul de lucru pentru Europa al Consiliului Mondial al Energiei în anul 2016.Momentul cheie al Programului Tehnic FOREN 2016 îl reprezintă cele cinci secţiuni de comunicări  plenare şi poster, în cadrul cărora membrii CNR-CME şi specialiştii din comunitatea energeticienilor din România pot participa cu lucrări în care să facă cunoscute contribuţia şi importanţa sectorului energetic din România în plan naţional şi regional. În acest context vă solicităm:Pentru realizarea obiectivelor de mai sus secretariatul executiv CNR-CME pune la dispoziţie următoarele materiale ataşate:·       Formularul de înscriere cu lucrare·       Timetable (Programul calendaristic). Vă reamintim că reprezentanţii CNR-CME în centrele universitare si academii vor beneficia în mod gratuit, pe toată perioada Forumului, de calitatea de invitat special FOREN 2016.
 • Materialele menţionate mai sus precum şi alte informaţii la zi pot fi accesate pe website-ul www.cnr-cme.ro.
 • ·       Template-urile pentru lucrare
 • ·       Pliantul Call for Papers and Posters
 • Obtinerea unui număr de cel puţin 5 lucrări. Autorii principali ai lucrărilor prezentate în sesiunea plenară sau poster vor beneficia de un discount de 10% din taxa de participare. Menţionăm că vor fi premiate cele mai bune trei lucrări de la fiecare sesiune de comunicări stiintifice; de asemenea, va fi premiată şi cea mai bună lucrare realizată de tineri autori (până în 35 ani).
 • Cunoscând atât interesul şi sprijinul organizatoric pe care dumneavoastră personal l-aţi acordat ediţiilor precedente, cât şi calitatea de reprezentant CNR-CME pentru Academia de Științe Tehnice din România (ASTR), vă adresăm rugămintea ca şi pentru ediţia a XIII-a să sprijiniti eforturile secretariatului executiv CNR-CME în acţiunea de Call for Papers and Posters.
 • Pentru realizarea acestui eveniment regional la cele mai înalte standarde internaţionale, un rol deosebit de important îl au în continuare reprezentanţii CNR – CME în centrele universitare si academii.
 • Ediţia a XIII-a a Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrala si de Est, cu tema „Energie sigură şi sustenabilă pentru regiune”, se va desfăşura în perioada 12 – 16 iunie 2016 la Vox Maris Grand Resort, Costineşti.