Conferința ŞTIINŢA MODERNĂ ŞI ENERGIA SME 2016

947
  •  Data desfasurarii: 12.05.2016
  •   Locul desfasurarii: Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca
  •  Responsabili: ICSI Rm. Vâlcea, Asociația pentru Energia Hidrogenului din România, ASTR
 

Stimaţi colegi,

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice-ICSI Rm. Vâlcea, în calitate de coorganizator, vă invită la lucrările Conferinței „ŞTIINŢA MODERNĂ ŞI ENERGIA”, SME 2016, Ediţia a XXXV-a, 12-13 Mai 2016 Cluj-Napoca.

În ziua de 12 Mai, începand cu ora 10.00 se va desfășura secțiunea ENERGII REGENERABILE ŞI HIDROGEN. PRODUCEREA, TRANSPORTUL, STOCAREA ŞI UTILIZAREA ENERGIEI. Lucrările conferinței vor fi editate într-un volum dedicat specialiștilor din domeniu, coordonat de Prof. dr. ing. Gheorghe Badea,  Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din România – Filiala Transilvania.

Conferința va aborda și la ediția din acest an teme cu privire la domeniul energiei, punându-se accentul atât pe energia hidrogenului cât și pe sursele de energie regenerabile, tematica Conferinței fiind susținută de Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice-ICSI Rm. Vâlcea și Asociația pentru Energia Hidrogenului din România, în calitate de coorganizatori.

Cu deosebită considerație,

DIRECTOR GENERAL,

Prof. univ. dr. Ioan Ștefănescu